Gå til indhold

Kom Igang Nemt og hurtigt at komme igang med HBJSyn

Gratis periode for alle nye kunder

Vi vil gerne hjælpe dig godt igang med din nye virksomhed. Vi ved, at der kan være mange udgifter i starten, og derfor tilbyder vi de første 3 måneder gratis.

Til dig der overvejer at skifte system, vil vi gerne overbevise dig om at HBJSyn er det helt rigtige valg, hvad angår pris, kvalitet og funktionalitet. Derfor tilbyder vi også dig 3 måneder gratis, og med dette tilbud undgår du ekstra udgifter i overgangsperioden.


For at komme i gang med vores system, behøves der ikke at gå lang tid. Vi kan få dig igang med at syne på et par timer - fra du kontakter os - til systemet er klar.

Her kan du læse mere om hvad der skal til for at kunne bruge vores system.

Udstyr

Du skal bruge følgende udstyr for at komme igang med systemet:

Computer

Du skal bruge en computer med Windows operativ system samt skærm for at kunne bruge HBJSyn. Der er ingen særlige krav til hvor kraftig computeren skal være.

Printer

HBJSyn fungerer med alle standard printere. Du bestemmer selv om du vil bruge fortrykt papir eller om HBJSyn skal printe dit logo eller andet på din synsrapport m.m.

Vi tilretter dine rapporter ud fra dine ønsker

Internet

Vi anbefaler at du minimum har en 20 mbit internet linie.

- så er der en ekstra ting du skal huske for at kunne komme igang.

Medarbejdersignatur

For at kunne hente oplysninger om køretøjer og indsende synsrapporter til Færdselsstyrelsen kræves en medarbejdersignatur. Denne skal du også bruge for at kunne komme på motorregistret.

Du bestiller medarbejdersignatur her: NemID . Husk at bestille typen "nøglefil".

Overgang til vores system

Når du skifter til vores system, giver vi dig mulighed for at bruge vores system uden beregning de første 3 måneder. Det giver dig muligheden for en glidende overgang - så du kan lære systemet at kende i dit tempo.

Import af gammel data

Vi kan hjælpe med at få dine gamle data ind i vores system - hvis det er muligt. Det kræver som regel at man kan udtrække oplysninger fra det gamle system.

Dit nye synsprogram

Prisbevidst Altid opdateret Brugervenligt Gratis Support